Minoros hallgatóinknak

Kérem a minoros hallgatóinkat, hogy figyelmesen olvassák át a “Félévkezdés” c. rovatban található információkat! Ide csak azokat az információkat tesszük ki külön, amik speciálisan csak a minoros hallgatókat érintik.

A Neptun-rendszeren keresztül mailben is szoktunk fontos és hasznos infókat küldeni, ezért kérem, hogy pontosan adjátok meg a Neptunban az e-mail-címeteket!

A tanegységlista alapján (lsd: 50 kredites képzések rovat, a lap alján) meg tudjátok nézni, hogy az adott félévben mely tárgyakat kell felvenni. A tárgyakhoz tartozó órarendi adatokat a BA rovatban az órarendben találjátok.

Frissítés dátuma: 2022.08.25.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.