További lehetőségek

Pályázati lehetőség:

Az online oktatás tárgyi feltételeinek megoldására az intézet pályázatot ír ki hallgatóknak otthoni számítógépes
környezet megvalósítására. A pályázat tárgyát képző asztali személyi számítógépek használt, de igen jó minőségű, nagy kapacitású gépek.
Pályázni germanisztika szakos (BA-s, MA-s, vagy PhD-s) hallgatónak lehet. A pályázatban kérjük megadni a hallgató adatait, indoklásként az anyagi háttér leírását.
A számítógépek a tanulmányok befejeztével az intézet tulajdonába kerülnek vissza. .
A pályázatokat  < >; és < >; címre kérjük benyújtani 2021. április 13-ig.

 

Álláslehetőségek:

A Diehl Aviation Hungary Kft. angolul vagy németül magabiztosan kommunikáló, logisztika/beszerzés/vevői kapcsolattartás jellegű feladatkörök iránt érdeklődő munkatársak jelentkezéseit várja debreceni irodája beszerzési osztályára, ahol számos új pozíció nyílik a következő hónapokban.

Strategic Procurement Support:
https://www.diehl.com/career/hu/aktualis-allasajanlataink/munka-ajanlatok/strategic-procurement-support-debrecen/


Order Coordinator:
https://www.diehl.com/career/hu/aktualis-allasajanlataink/munka-ajanlatok/order-coordinator-debrecen/Customer Order Desk Admin:
https://www.diehl.com/career/hu/aktualis-allasajanlataink/munka-ajanlatok/customer-order-desk-administrator-debrecen/


Technical Author:
https://www.diehl.com/career/hu/aktualis-allasajanlataink/munka-ajanlatok/technical-author-debrecen/Az érdeklődők jelentkezését cégünk karrierportálján keresztül várjuk:
https://bit.ly/3AgIBtr


A cégünkkel kapcsolatos történésekről, és további hirdetéseinkről itt értesülhetnek:
https://bit.ly/3dDucO5

 

 

2. A Kratochvil Honvéd Középiskola, Debrecen szeptembertől német szakos

kollégát keres teljes állásban. Szakképzésnek megfelelő bérezést kínálnak. Varró Tibor idegennyelvi munkaközösség-vezető várja a végzős/ végzett érdeklődő hallgatóink jelentkezését ( ).

 

3. TranzPress Kft. Fordítóiroda egy májusban lehetségesen induló projekthez keres németül legalább középfokon beszélő munkatársakat napi 4-8 órás adatszűrési és adatfeltöltési munkára, távmunka formájában.
 
Útmutató alapján német nyelvű szerződésekből kell kiszűrni adatokat és egy online felületre feltölteni azokat angol nyelven.
 
Jelentkezéshez fényképes önéletrajzot várnak. A jelentkezőnek a következőket érdemes még mérlegelnie, figyelembe vennie:
 
-          Mennyi kapacitása van naponta a következő 6 hónapban? (napi szinten 2, tehát hetente min. 10 szerződést kell feldolgozni)
-          Amennyiben csak pár hónapra van szabad kapacitása úgy is szívesen veszik jelentkezést!
-          Amennyiben csinált már hasonló munkát megköszönik, ha jelzi indikatív óradíját és azt, hogy megbízási szerződéssel szerződne velük vagy számlaképes.
 
Most pénteken (05.07.) már lenne is az onboarding meeting du. 14-16 óra között.
 
További részletekről érdeklődőknek szívesen adnak tájékoztatást a következő elérhetőségen:

Jaszik Zsófia  |  Vendor- és Projektmenedzser

 

TranzPress Kft. - 1025 Budapest, Felhévízi u. 31. I/2.

Tel.: +36 1 225 1426/32 |  Fax: +36 1 225 1427

Skype: live:zsofia.jaszik

www.tranzpress.hu |  www.pressmonitor.hu

 

4. Business Analyst munkatársat keres a British Telecom, ami a jelentkezőnek lehetőséget ad arra, hogy 2 év alatt több pozícióban is kipróbálhassa magát. További információ az alábbi linken: https://bt.taleo.net/careersection/external/jobdetail.ftl?job=154421&tz=GMT%2B02%3A00&tzname=Europe%2FBerlin

 

Frissítés dátuma: 2021.07.20.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.