DMA (Diszciplináris Mesterképzés) képzés, FMA (Fordító és Tolmács Mesterszak) és Levelező OMA képzések

Kedves Hallgatók!
A szakdolgozat leadásának kapcsán néhány változás történt: kérjük, hogy a szakdolgozati konzultációk is online formában történjenek, a konzultációk időpontjait egy konzultációs lapon az oktató által igazolva dokumentálják! Elegendő az oktató e-mailes igazolása, tényleges aláírásra később is sor kerülhet. A szakdolgozatokat PDF formátumban kérjük elküldeni az oktató e-mail címére, valamint a   e-mail címre. Kérem ide továbbítsák a konzultációkat dokumentáló igazolást is! A DEA rendszerbe történő feltöltés változatlanul szükséges, a papír alapú szakdolgozat leadására azonban jelen körülmények között nincs szükség. A  szakdolgozat feltöltési határidő április 27. 11:00 órára módosult.

DMA

2019/20/2 órarend

A Német nyelv, irodalon és kultúra mesterképzési szak felvételi szóbeli témakörei

A Német nyelv, irodalom és kultúra mesterképzési szak tanterve 2018/2019

Választható szakdolgozati témák

Jelentkezési lap szakdolgozati témára

További tudnivalók: DMA-s hallgatóinknak

(jelenleg még nem aktuálisak a leírások: A Német nyelv, irodalon és kultúra mesterképzési szak tárgyainak leírásai)

 

FMA

A képzésről az összes tudnivalót az alábbi linken találjátok:

http://translating.unideb.hu/

2019/2020, 2. félév órarendje (2020. febr. 10.)

 

Levelező OMA

2019/20/2 órarendje

A levelező OMA tanári képzések tanárképzési részével kapcsolatos információk itt találhatók.

A levelező OMA tanári felvételiről a tudnivalók itt találhatók. A felvételi vizsga németes szakmai részénél az értékeléskor nagy hangsúllyal vesszük figyelembe a hallgató általános nyelvi tudásszintjét, szóbeli kifejezőkészségét.

Frissítés dátuma: 2020.03.19.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.