Kirándulások

Kirándulás Bécsbe
Intézetünk évente, minden tavasszal kirándulást szervez a hallgatóknak Ausztria fővárosába, Bécsbe. A kirándulás alkalmával lehetőség nyílik az osztrák kultúra alaposabb megismerésére. Programjaink között szerepel többek között a „Kunsthistorisches Museum”, Hofburg, Belvedere, Schönbrunn és még számos más látnivaló megtekintése. 

Tanulmányi kirándulás

Minden évben, az oktatás részeként kirándulást szervezünk Budapestre. A program keretén belül a hallgatók megismerhetik a német nyelvű kulturális és diplomáciai intézményeket (Német Nagykövetség, Goethe Intézet, Osztrák Kulturális Fórum), szakmai előadásokon és kulturális programokon (színház) vesznek részt.

Frissítés dátuma: 2021.12.08.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.