Goethe-nyelvvizsga

Goethe-nyelvvizsgák a Germanisztikai Intézetben

Bővebb információ: https://deutsches-kulturforum.hu/goethe-nyelvvizsgak/

A vizsga pontos helyéről és idejéről 10 nappal a vizsgát megelőzően írásbeli értesítést küldünk.
A vizsga szakmai koordinátora Grunda Marcell, tartalmi kérdésekkel őt kereshetik a e-mail címen.

Budapesti vizsgaidőpontok

Debreceni vizsgaidőpontok:

November 10.: 9:00-13:00: B2 írásbeli vizsga, 14:00-tól: B2 szóbeli  vizsga

November 12.: 09:00-13:00: C1 írásbeli vizsga, 14:00-tól: C1 szóbeli vizsga

Vizsgatípusok, vizsgaszabályzat

Vizsgadíjak:

B1 – 30.000 Ft
B2 – 33.500 Ft, ismételt vizsga esetén 26.000 Ft
C1 – 36.500 Ft, ismételt vizsga esetén 28.000 Ft

A jelentkezés menete, tudnivalói

Vizsgaeredmények:
Legkorábban az írásbeli vizsgát követő harmadik héten tájékozódhat vizsgaeredményéről honlapunkon az azonosító szám és a születési dátum segítségével. A nemzetközi és az akkreditált, magyar nyelvű bizonyítvány a vizsgát követő 8-10 hétre várható, megérkezésükről minden vizsgázót írásban értesítünk.

Az elkészült bizonyítványát az alábbi módon veheti át:

Személyesen:

A vizsgázó a bizonyítványát a Debreceni Egyetem Germanisztikai Intézetében ügyfélfogadási időben személyesen veheti át érvényes személyi igazolvány, jogosítvány vagy útlevél felmutatásával.

Meghatalmazott útján:

Amennyiben a vizsgázó a bizonyítványát személyesen nem tudja átvenni, úgy meghatalmazás útján – meghatalmazás felmutatásával – átvehető a bizonyítvány. Ehhez két tanú által hitelesített, írásos meghatalmazás kitöltése szükséges. A meghatalmazott a meghatalmazás leadásával és személyi igazolványa felmutatásával járhat el.

Meghatalmazás letöltése itt.

Postai úton:

A bizonyítvány postázását írásban kell kérvényezni a vizsgahely felé. A kérvény megérkezését követően a vizsgahely postázza a bizonyítványt. A postai költség a vizsgázót terheli! A postázáshoz 1db saját névre megcímzett, tértivevényhez (750 Ft értékben) felbélyegzett A4-es méretű bélelt boríték (F/16 típusú) szükséges.

Postázási cím: Debreceni Egyetem, Debreceni Német Kulturális Fórum, 4032 Debrecen, Egyetem tér 1.

A postán megrongálódott vagy elveszett vizsgabizonyítványokért felelősséget nem vállalunk!

A vizsga szakmai koordinátora Grunda Marcell, tartalmi kérdésekkel őt kereshetik a e-mail címen.
Fogadóóra a szorgalmi időszakban (2018. február 12. – május 18. között):  Debreceni Egyetem Főépület, I. emelet 127. szoba, szerda 15.00-16.00.

Frissítés dátuma: 2020.10.21.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.