Félévkezdés

Ügyintézés:

Tisztelt Hallgatók! Az ügyintézés a veszélyhelyzet alatt keddenként 10:00-11:00 és csütörtökönként 10:00-11:00 között áll rendelkezésre. A kérvények, dokumentumok benyújtására a határidők figyelembevételével postai és elektronikus úton van lehetőség.

Az 50 kredites képzésekre a jelentkezési határidő  április 30. 11:00.

Kérünk mindenkit, hogy csak ezen időpontokban egyeztessen az oktatással kapcsolatos ügyekben az intézetben! Egyéb időpont szükségessége esetén kérjük jelezzék ezt e-mailben címen.

További infók:

 

Frissítés dátuma: 2020.06.11.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.