Debreceni Egyetem Germanisztikai Intézet
Postacím:4002 Debrecen,Pf. 400.
Email: germanistik@arts.unideb.hu

Minoros hallgatóinknak

Kérem a minoros hallgatóinkat, hogy figyelmesen olvassák át a “Félévkezdés” c. rovatban található információkat! Ide csak azokat az információkat tesszük ki külön, amik speciálisan csak a minoros hallgatókat érintik.

A Neptun-rendszeren keresztül mailben is szoktunk fontos és hasznos infókat küldeni, ezért kérem, hogy pontosan adjátok meg a Neptunban az e-mail-címeteket!

A tanegységlista alapján (lsd: 50 kredites képzések rovat, a lap alján) meg tudjátok nézni, hogy az adott félévben mely tárgyakat kell felvenni. A tárgyakhoz tartozó órarendi adatokat a BA rovatban az órarendben találjátok. A gyakorlati tárgyak több csoportban kerülnek meghirdetésre, ezzel is megkönnyítve az órarendetek összeállítását, a másik szakkal való összehangolást.
Külön kiemeljük itt is a Tudnivalók a limitekről c. oldalt! Amennyiben a kívánt időpontban lévő csoportban már nincs hely, abba a csoportba kell bejelentkeznetek, ahol még van hely és amennyiben ott óraütközés esete áll fenn, az alábbiak szerint járjatok el:
Tantárgyütközések esetén a teendők: lsd itt.

 Szilágyi Katalin

Comments are closed.