Debreceni Egyetem Germanisztikai Intézet
Postacím:4002 Debrecen,Pf. 400.
Email: germanistik@arts.unideb.hu

Goethe-nyelvvizsga jelentkezési tudnivalói

A jelentkezési lap itt letölthető.

A vizsga megrendezése létszámfüggő, ezért kérjük, hogy a jelentkezési lap leadásakor még ne fizessék be a vizsgadíjat, hanem várják meg visszajelzésünket arról, hogy megrendezésre kerül-e a vizsga. Ezt a visszajelzést a jelentkezési határidőt követően a jelentkezési lapon megadott e-mail címre fogjuk küldeni, kérjük erre számítsanak és egy héten belül fizessék be a vizsgadíjat, a jelentkezés ezzel válik érvényessé. Amennyiben nem kerül a vizsga megrendezésre, lehetőségük van a budapesti vizsgára átjelentkezni, ennek menetéről szintén e-mailben küldünk értesítést.

A vizsgadíjat banki átutalással lehet befizetni.

Címzett: Debreceni Német Kulturális Fórum
Bankszámlaszám: 11600006-00000000-23053023 (Erste Bank)
A közlemény rovatban kérjük feltüntetni: Goethe-nyelvvizsga típusa, vizsgaidőszak, vizsgázó neve

Postacím: Debreceni Egyetem Debreceni Német Kulturális Fórum, 4032 Debrecen, Egyetem tér 1.  A borítékra kérjük, írják rá: „Goethe nyelvvizsga”.

A vizsgákra jelentkezni személyesen a DE Germanisztikai Intézet (Főépület) I. emelet 124/2-es irodájában vagy postai úton vagy e-mailben lehet. Elektronikus jelentkezés esetén a honlapunkról letöltött jelentkezési lap aláírt és beszkennelt változatát, olvasható formában csatolmányként kell eljuttatni a goethe@deutsches-kulturforum.hu címre. Az e-mailben küldött jelentkezés beérkezéséről minden esetben visszaigazolást küldünk.
Postai úton történő jelentkezés esetén a feladás dátuma nem lehet későbbi, mint az adott vizsgaidőszak jelentkezési határideje.

 

Comments are closed.