Debreceni Egyetem Germanisztikai Intézet
Postacím:4002 Debrecen,Pf. 400.
Email: germanistik@arts.unideb.hu

Félévkezdés

FÉLÉVKEZDÉSHEZ

Kedves I. éves (BA/OMA) hallgatók,

csütörtökön (09. 12.) 12 órakor szeretettel várunk titeket a 124-es iroda előtt a Tag der offenen Tür alkalmából, hogy megismerkedhessetek Intézetünk oktatóival.

Üdv: Annamari

Kedves I. éves Hallgatók,

A debreceni Fórumban található Libri könyvesboltban legyetek szívesek az első óráig beszerezni a Sicher B2.1 tankönyvet (és CD-t), amelyből több féléven keresztül fogtok tanulni. 2019. szeptember 5-8 között kupon napok lesznek a Fórumban, igénybe vehettek 20 % kedvezményt, ha kinyomtatjátok a kupont és odaadjátok a pénztárnál. A könyvek nincsenek kipakolva a polcokra, a pénztárnál kérjétek.

Üdv: Annamari

 

Kedves I. éves hallgatók,

szeptember 5-én, csütörtökön 13 órától tájékoztatót tartunk a leendő I. éves hallgatóink számára a félévkezdéssel kapcsolatos tudnivalókról Intézetünkben. (Főépület, I. emelet, 133/2-es terem)

Várunk Mindenkit szeretettel!

Annamari                                                                                                                                                                                                                  intézeti oktatásszervező

 

Kedves BA és OMA hallgatók,

szeptember 5-én, fél 2-től tájékoztatót tartunk az OMA-s, 2-től a BA-s hallgatók számára a 133/2-es teremben. Várunk Mindenkit.

Üdv: Annamari

 

Ügyintézés:

A hallgatói ügyintézés ideje: minden nap 9-12.00 óra. Kérünk mindenkit, hogy csak ezen időpontokban egyeztessen az oktatással kapcsolatos ügyekben az intézetben!

 

 

További infók:

Minoros hallgatóinknak  OMA képzés hallgatóinak
 Első éves hallgatóinknak
(frissítés alatt)
(osztatlan és BA képzés)

Toma Annamária

Comments are closed.